Blog

Bekendmaking schoonheidssalon bij Ezra Cosmetics

Jajaja we gaan het eindelijk bekent maken wat we voor leuks gaan doen!!!
We gaan beginnen met onze schoonheidssalon, we hadden er al veel vraag naar en nu gaat het gebeuren!!
Mocht je interesse hebben laat het ons weten dan kunnen we de afspraak alvast voor je inplannen!!! 
Let op! de behandelingen zullen voorlopig alleen plaatsvinden op de volgende dagen of dagdelen: Donderdag, Vrijdagavond en Zaterdag.
De overige dagen zijn voorlopig nog niet mogelijk.

 

Ook voor kerstpakketten kunt u bij Ezra Cosmetics terecht.

Wie gunt u het mooiste kerstpakket?

Het vinden en samenstellen van het perfecte kerstpakket is een waardevolle klus.
De kerstpakketten geeft u aan de mensen die zich het hele jaar hard voor u hebben ingezet en die verdienen alleen het allerbeste!
Bij Ezra Cosmetics begrijpen wij dit als geen ander en helpen wij u graag bij deze missie.

U vindt bij Ezra Cosmetics de mooiste cadeaus die duurzaam, ecologisch verantwoord, dierproefvrij of een gerecyclede verpakken dragen.
Al deze mooie producten met schitterende uitstraling en hun eigenverhaal vindt u aan de Oostdijk 28 te Oud-Beijerland.

Alle kerstpakketten zijn maatwerk, heeft u het te druk of even geen inspiratie?
Geen zorgen geef ons uw wensen door en wij stellen een op maat gemaakt pakket voor u samen.

– Zelf uw kerstpakket samenstellen
– Keuze uit een uitgebreid assortiment
– Verpakken doen wij ook voor u
– Adviseren en meedenken doen we graag voor u
– Bezorgen indien gewenst
Klik op deze link om naar de juiste pagina te gaan.

NIEUW! PIXI Clarity Collection

Pixi presenteert een nieuwe collectie Skintreats die imperfecties behandelt en de zichtbaarheid van poriën vermindert.
Deze Clarity Collection bestaat uit vier nieuwe producten op basis van salicylzuur, die zorgen voor een gezondere, helderdere teint en uitstraling: Clarity Cleanser, Clarity Tonic, Clarity Concentrate en Clarity Lotion. Naast salicylzuur bevatten ze krachtige glycol- en melkzuren, die nauw samenwerken om de onzuivere huid te verhelderen, te reinigen en in balans te brengen. Probiotica en kalmerende Aloë vera zorgen voor extra hydratatie en bescherming. Clarity-producten zijn geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor de huid die last heeft van grove poriën en een overmatige talgproductie.

VANAF NU TE VERKRIJGEN BIJ EZRA COSMETICS IN ONZE WINKEL OF IN ONZE WEBSHOP.

Vakantieperiode 2020

Na een zeer bevlogen half jaar, gaan ook wij de batterij even opladen.
Alle webshop bestellingen na vrijdag 31 juli 2020 zullen wij na 11 augustus gaan verzenden. Bedankt voor uw begrip.
Wij zien u graag na 11 augustus weer in onze winkel.

Lieve groet de meiden van Ezra Cosmetics

UPDATE ivm Corona Virus COIVD-19

Beste klanten,

Allereerst willen wij , als Ezra Cosmetics, iedereen veel sterkte, wijsheid en kracht toe wensen in deze onwerkelijke Corona-situatie.
Voor uw gezondheid en die van onze medewerkers volgen we de richtlijnen van het RIVM.

In onze winkel hebben we diverse voorzorgsmaatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en die van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Het RIVM heeft aangegeven dat fysiek contact vermeden moet worden. Dat betekent dat we u tijdelijk niet alle service kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Ezra cosmetics corona virus

DE VOLGENDE MAATREGELEN GELDEN VOOR ONZE WINKEL:

– Direct hand-op-handcontact wordt vermeden.
– Tot nader order brengen we geen make-up of huidverzorging aan, hoewel wij u
graag van dichtbij adviseren, zullen we ons nu moeten beperken tot het nemen van gepaste afstand, minimaal 1,5 meter.
– Alle workshops zijn geannuleerd.
– We maken alle displays met testers extra schoon en ook penselen, kwasten, geur- en make-up testers, deurklinken, parfumflacons, pinapparaten worden dagelijks en na ieder gebruik gereinigd.
– Verder vragen we u ook zoveel mogelijk contactloos te betalen met pinpas, creditcard of mobiele telefoon. Is dat niet mogelijk, dan wordt geld alleen via de toonbank, dus zonder direct handcontact, aangegeven.

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn onder deze uitdagende en onwerkelijke omstandigheden. U bent nog steeds van harte welkom in onze winkel en we hopen u dus snel weer te zien. Wij staan voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven en deze met u te delen. En wilt u liever de deur niet uit? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling te mailen naar info@ezracosmetics.nl wij zullen deze bij u afleveren of naar u versturen.

Tenslotte zullen wij te alle tijde de adviezen van de RIVM en de overheid opvolgen en beoordelen wij de situatie per dag.

Bedankt voor uw begrip.
Lieve groet de meiden van Ezra Cosmetics

Team Ezra Cosmetics

Ezra Cosmetics Winnaar Startersprijs Hoekschewaard 2019

Ezra Cosmetics wint de Startersprijs. Ezra Vermeij legt met haar bedrijf de lat hoog door sterk te hechten aan persoonlijk advies, creativiteit en ambitie. In haar jonge onderneming bouwt zij het aanbod van verantwoorde cosmetica producten verder uit en fungeert ondertussen ook als leerwerkbedrijf voor stagiaires, aldus de waardering van de jury.

Foto-winnaars-OGHW

Eigenaresse Ezra Vermeij: Het was een spannende avond en het was super om genomineerd te zijn. Je hoopt er natuurlijk op, maar dat we nu gewonnen hebben is een kroon op ons werk. Ik zeg ‘ons werk’, omdat ik zonder de support van mijn man en iedereen om mij heen dit niet had bereikt.

Powervrouwen artikel van Indebuurt Hoeksche Waard

Natuurlijk wist u al dat er echt heel veel toffe, inspirerende, stoere, eigenzinnige vrouwen in de Hoeksche Waard wonen. Daarom zet http://www.indebuurt.nl/hoekschewaard/ vandaag – op Internationale Vrouwendag – negen powerladies in het zonnetje, waarvan Ezra Vermeij er 1 is.

FEEST! 1 jaar EZRA COSMETICS

Deze week viert ze haar eerste verjaardag: met een jaar op de teller is Ezra Cosmetics op de Oostdijk in Oud-Beijerland een feit! Wat een jaar was het voor deze op en top Oud-Beijerlandse onderneemster. Niemand in haar omgeving keek er van op toen ze haar eigen winkel opende, ook al ging het allemaal nogal snel.
Iedereen die haar ook maar een beetje kent (en dat zijn er vandaag de dag nogal wat) roept: “deze winkel is helemaal hoe jij bent!” We zijn blij dat ze het lef had om zich maar gewoon in dit avontuur te storten. 

Tekst: indebuurt Hoeksche Waard

Foto: Ezra Cosmetics
0040cee4-d378-4950-85f5-ff3c96af893f