UPDATE ivm Corona Virus COIVD-19

Beste klanten,

Allereerst willen wij , als Ezra Cosmetics, iedereen veel sterkte, wijsheid en kracht toe wensen in deze onwerkelijke Corona-situatie.
Voor uw gezondheid en die van onze medewerkers volgen we de richtlijnen van het RIVM.

In onze winkel hebben we diverse voorzorgsmaatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en die van onze medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Het RIVM heeft aangegeven dat fysiek contact vermeden moet worden. Dat betekent dat we u tijdelijk niet alle service kunnen bieden die u van ons gewend bent.

Ezra cosmetics corona virus

DE VOLGENDE MAATREGELEN GELDEN VOOR ONZE WINKEL:

– Direct hand-op-handcontact wordt vermeden.
– Tot nader order brengen we geen make-up of huidverzorging aan, hoewel wij u
graag van dichtbij adviseren, zullen we ons nu moeten beperken tot het nemen van gepaste afstand, minimaal 1,5 meter.
– Alle workshops zijn geannuleerd.
– We maken alle displays met testers extra schoon en ook penselen, kwasten, geur- en make-up testers, deurklinken, parfumflacons, pinapparaten worden dagelijks en na ieder gebruik gereinigd.
– Verder vragen we u ook zoveel mogelijk contactloos te betalen met pinpas, creditcard of mobiele telefoon. Is dat niet mogelijk, dan wordt geld alleen via de toonbank, dus zonder direct handcontact, aangegeven.

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn onder deze uitdagende en onwerkelijke omstandigheden. U bent nog steeds van harte welkom in onze winkel en we hopen u dus snel weer te zien. Wij staan voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven en deze met u te delen. En wilt u liever de deur niet uit? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling te mailen naar info@ezracosmetics.nl wij zullen deze bij u afleveren of naar u versturen.

Tenslotte zullen wij te alle tijde de adviezen van de RIVM en de overheid opvolgen en beoordelen wij de situatie per dag.

Bedankt voor uw begrip.
Lieve groet de meiden van Ezra Cosmetics

Team Ezra Cosmetics

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.