Over Delilah Cosmetics

OVER DELILAH

Delilah is er trots op door PETA te zijn gecertificeerd als een dierproefvrij merk, er worden geen dierproeven uitgevoerd of in opdracht gegeven voor delilah-producten, en we verkopen ook niet in markten die dierproeven vereisen.

Vegan Friendly

Wat betekent “Vegan Friendly”? Het betekent dat we dieren waarderen en dat we in onze planeet geloven.
Het betekent dat onze formules, penselen en zelfs onze buitenverpakking GEEN ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten. Het hoeft niet.

In 2019 besloten we dat we het beter wilden doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de wereld om ons heen. Daarom zijn we begonnen met het herformuleren van al onze producten en kunnen we met trots zeggen dat delilah in januari 2021 100% veganistisch werd.

Zonder ooit de kwaliteit en prestaties op te offeren, zijn we in staat geweest om langdurige, pigmentrijke formuleringen te creëren, die 100% Vegan, 100% Cruelty Free en 100% #EasytoLove zijn.
Dat betekent dat je er net zo goed uitziet als je je voelt.

Hier zijn enkele van de van dieren afgeleide ingrediënten die het meest worden gebruikt in make-up en huidverzorging.

Wij BELOVEN dat u deze nooit in uw Delilah-producten zult vinden.

              

Geen lanoline, Geen Squaleen, Geen collageen / geen biotine, Geen bijenwas / geen honing,
Geen Karmijn, Geen zijdepoeder, Geen gelatine, Geen Slak Mucin

Powered By Plants / Kracht door planten

Ontdek de belangrijkste ingrediënten die de Delilah-producten versterken, waar je zo van houdt.

Kokosnootolie 

FUNCTIE: Rijk aan anti-oxidanten en natuurlijk hydrateren

Jojobazaadolie

FUNCTIE:  natuurlijke hydraterende eigenschappen.

Olijf Wassen

FUNCTIE:  Verzorgende eigenschappen en plantaardig alternatief voor bijenwas.

Acanthiumbloemextract

FUNCTIE:  Rijk aan anti-oxidanten en natuurlijk hydraterend.

100% Cruelty Free

De beste dingen in het leven zijn dierproefvrij.
Delilah is dierproefvrij sinds het eerste iconische product in 2014 werd gelanceerd. Sindsdien hebben we nooit op dieren getest en hebben we anderen nooit gevraagd dit namens ons te doen.
Onze producten zijn “door mensen getest”, wat betekent dat degenen die ze daadwerkelijk zullen dragen, degenen zijn die ons vertellen dat ze er geweldig uitzien. Lijkt ons een verstandig idee, toch?
Laten we nog duidelijker zijn: we verkopen onze producten alleen in regio’s, kanalen en productcategorieën waarvoor geen dierproeven nodig zijn. We zullen niet verkopen in bepaalde landen waar het wettelijk verplicht is om op dieren te testen, zoals China, totdat die wetten veranderen. delilah is door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) gecertificeerd als dierproefvrij en veganistisch. Ons Cruelty Free PETA-konijntjeslogo is het enige dier dat we dragen, en we doen het met trots.

Parabenen vrij

Het parabenenprobleem
Parabenen, ze zijn een probleem. Waarom? Omdat de meeste mensen niet echt zeker weten wat ze zijn of zelfs wat ze doen. Toch zitten ze in de meeste schoonheidsproducten. Dus, waar past Delilah in dit duistere gesprek? Laten we eerst uitleggen wat ze zijn: Parabenen zijn conserveermiddelen die worden gebruikt om te voorkomen dat bacteriën groeien in schoonheidsproducten.
Klinkt als een goede aanvulling, niet? Welnu, een controversiële studie in 2017 suggereerde dat parabenen soms oestrogeen in het lichaam kunnen nabootsen. Absoluut een bijwerking van lippenstift die we niet hadden verwacht. Om deze reden proberen veel mensen nu producten te vermijden die dit soort conserveermiddelen bevatten en het debat woedt voort over de vraag of parabenen veilig zijn. Bij Delilah was de beslissing eenvoudig, als we zonder hen konden formuleren, waarom zouden we dat dan niet doen? 

Dermatologisch getest

Om je gemoedsrust te geven.
Al onze formuleringen zijn onafhankelijk geëvalueerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en werkzaamheid. Deze tests, die variëren van dermatologische tests en in sommige gevallen stabiliteits-, klinische en oftalmologische tests, zijn niet verplicht voor make-up- en huidverzorgingsproducten, maar we hebben een stap verder gezet om u gemoedsrust te geven.

FSC gecertificeerd


Bossen, voor iedereen, voor altijd.
Het is niet alleen onze make-up die groen is: van onze iconische kartonnen verpakking tot de handgemaakte houten handvatten van onze veganistische make-up brushes, Delilah draagt ​​met trots het FSC* “tick tree”-logo. Dat betekent dat al onze producten zijn gemaakt van materialen uit goed beheerde bossen en uit gerecyclede bronnen, waardoor onze bossen nog generaties lang in leven blijven.
*De Forest Stewardship Council (FSC) zet zich in voor het bevorderen van ecologisch verantwoord, sociaal voordelig en economisch levensvatbaar beheer van de bossen in de wereld.

Kijken naar de toekomst

Wat volgt er voor Delilah?
Voor ons ziet de toekomst er rooskleurig uit, maar ook groen. We streven er voortdurend naar om minder schade aan te richten door meer op het milieu te focussen, zoveel mogelijk water te besparen, afval te verminderen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen tijdens al onze productieprocessen – van het inkopen van ingrediënten tot het einde van de levenscyclus.
We geven om het leven onder water en het leven op het land en elk product is nu door PETA gecertificeerd als dierproefvrij en veganistisch. Voor ons was dat een must.
Onze verpakkingen worden steeds meer volledig afbreekbaar en recyclebaar en we streven ernaar om recyclebare materialen voor onze producten te gebruiken als onderdeel van onze klimaatveranderingen.
Bij Delilah bouwen we partnerschappen op met klanten, leveranciers en belangrijke belanghebbenden om ervoor te zorgen dat alles wat we doen minder impact heeft op het milieu.

It is easy to care, so its

#EasytoLove