Powervrouwen artikel van Indebuurt Hoeksche Waard

Natuurlijk wist u al dat er echt heel veel toffe, inspirerende, stoere, eigenzinnige vrouwen in de Hoeksche Waard wonen. Daarom zet http://www.indebuurt.nl/hoekschewaard/ vandaag – op Internationale Vrouwendag – negen powerladies in het zonnetje, waarvan Ezra Vermeij er 1 is.

FEEST! 1 jaar EZRA COSMETICS

Deze week viert ze haar eerste verjaardag: met een jaar op de teller is Ezra Cosmetics op de Oostdijk in Oud-Beijerland een feit! Wat een jaar was het voor deze op en top Oud-Beijerlandse onderneemster. Niemand in haar omgeving keek er van op toen ze haar eigen winkel opende, ook al ging het allemaal nogal snel.
Iedereen die haar ook maar een beetje kent (en dat zijn er vandaag de dag nogal wat) roept: “deze winkel is helemaal hoe jij bent!” We zijn blij dat ze het lef had om zich maar gewoon in dit avontuur te storten. 

Tekst: indebuurt Hoeksche Waard

Foto: Ezra Cosmetics
0040cee4-d378-4950-85f5-ff3c96af893f

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.