5 tips nu we een mondmasker dragen

Wanneer je nu een mondkapje je draagt, zul je merken dat de huid rond de mond en kin veel sneller last krijgt van irritatie.
Mondmasker en make-up!!! Laat nu juist je ogen stralen en mooie strakke wenkbrauwen. Breng niet te veel foundation aan op de plekken waar je mondmasker draagt. Tenzij je niet heel de dag het mondmasker draagt. We gaan je wat tips geven, waar je zelf mee aan de slag kunt.
Op veel plaatsen moeten we nu al een mondmasker dragen en daar zullen we voorlopig nog wel mee moeten doen, het wordt dus een soort mode item wat we ineens extra bij onze outfit dragen. Zorg er dus voor dat je je huid extra goed reinigt op de plekken waar het mondmasker zit, daar zal nu eerder uitslag of irritatie ontstaan.

5 TIPS KIJK WAT JE ERMEE KAN

TIP 1: Wat kies ik met een mondmasker:
Draag je de hele dag een mondmasker, dan breng je enkel make-up aan op de huid boven je masker. Anders kunnen je poriën verstopt raken, wat dan weer puisten en onzuiverheden kan veroorzaken.
Draag je enkel een mondmasker om je te verplaatsen of om snel boodschappen te doen? Als je het mondmasker niet urenlang draagt, kan je wel gewoon foundation dragen. Kies dan wel voor een lichte formule of bijvoorbeeld een CC crème en matteer hem mooi af met een Translute powder van bijvoorbeeld Pixi.

TIP 2 Primer, matteren en verzorgen:
Voordat je je foundation aanbrengt, is het advies om een matterende primer aan te brengen zodat je foundation goed aan je huid gaat hechten, je kunt deze dan ook weer afpoederen met een matte powder zodat hij geen restanten achterlaat op je mondmasker. Primer van pixi of de underwear van Delilah zijn echt top!! En wat dacht je evt bij werken van de make-up onderweg. Zorg dat je dan de glow tonic to go bij je hebt en zo je make-up mooi kunt bij werken op een schone huid.

TIP 3 Geef je ogen de hoofdrol:
Nu niemand je glimlach kan zien onder je mondmasker, kan je wél je ogen laten lachen. Zorg daarom dat je de juiste oogschaduw hebt die bij je past en jouw ogen versterkt. Laat ze stralen. En eventueel een mooie glitter die voor een extra sprankelentje zorgt. Wil je advies kom gerust langs en we zorgen dat je met de juiste oog make-up de deur uit gaat!

TIP 4 Wenkbrauwen en wimpers mogen knallen:
Om je gezicht optimaal te laten spreken zorg dan dat je wenkbrauwen in perfectie zijn en je gezicht nog mooier laat spreken. Een mooie open blik geeft toch een mooi frisse uitstraling. Een mooie high-lighter onder de wenkbrauw en flink wat mascara maken het mooie plaatje wel af!! En een oogmasker is ook heerlijk om eens in de week te doen!! Bv deze van Pixi de eye pads hebben we in drie varianten en wil je mooi gestylde wenkbrauwen maak dan een afspraak in onze browbar!!!

TIP 5 Vergeet de lippen niet:
Je mond heeft nu wel flink wat te verduren, onder het mondmasker worden de lippen heel droog. Zorg daarom wel dat je de lippen goed hydrateert. Een mooie lipbalsem en bv een lichte transparante lipstick die verzorgend is. Zo heb je toch ook verzorgde lippen onder het mondmasker. De vitamine C lipbalm van Pixi en de super verzorgende lipbalsems van madara 2 toppers die niet mogen ontbreken in je toilettasje!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.