NIEUW! PIXI Clarity Collection

Pixi presenteert een nieuwe collectie Skintreats die imperfecties behandelt en de zichtbaarheid van poriën vermindert.
Deze Clarity Collection bestaat uit vier nieuwe producten op basis van salicylzuur, die zorgen voor een gezondere, helderdere teint en uitstraling: Clarity Cleanser, Clarity Tonic, Clarity Concentrate en Clarity Lotion. Naast salicylzuur bevatten ze krachtige glycol- en melkzuren, die nauw samenwerken om de onzuivere huid te verhelderen, te reinigen en in balans te brengen. Probiotica en kalmerende Aloë vera zorgen voor extra hydratatie en bescherming. Clarity-producten zijn geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor de huid die last heeft van grove poriën en een overmatige talgproductie.

VANAF NU TE VERKRIJGEN BIJ EZRA COSMETICS IN ONZE WINKEL OF IN ONZE WEBSHOP.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.