Marvis tandpasta gecheckt met Beat the Microbead-app

De Beat the Microbead-app was sinds de lancering in mei van dit jaar internationaal al meteen een succes, maar sinds Teun van de Keuken de app demonstreerde in de uitzendingen van de Keuringsdienst van Waarde en Jinek, hebben ook de Nederlanders in groten getale deze app van Plastic Soup Foundation ontdekt. Beat the Microbead staat in de Apple App Store op no. 1 in de categorie Gezondheid en fitness.

Fabrikanten van tandpasta schuwen niet om schurende plastic deeltjes polyethylene in hun tubes te stoppen. Dat staat in kleine lettertjes ook op de verpakking en op de producten zelf.
Wie niet de moeite neemt om de ‘ingredients’ op de achterkant van de tube te lezen, maar wel in de winkel de voorkant, krijgt de volgende belofte: ‘Bevat micro-reinigingskristallen’.
Maar dat zijn geen natuurlijke kristallen dus, die ‘uw tanden op een milde wijze polijsten’.

Omdat je tandpasta als gebruiker ook wel inslikt, krijg je deze plastic deeltjes ook in je lichaam.
In een Duits onderzoek uit 2019 werd vastgesteld dat sporen van plasticproducten teruggevonden werden in de bloed- en urinestalen van meer dan 97% van de kinderen tussen 3 en 17 jaar.

Wij van Ezra Cosmetics hebben direct de tandpasta van Marvis die wij verkopen gescand.
Scan de producten van Marvis zelf bij ons in de winkel met uw app en u zult zien dat deze vrij zijn van microkorrels (microbeads) dit toverde een nog grotere glimlach op ons gezicht.

Verantwoorde tandpasta
Brutaal, iconisch, origineel in één woord: eigentijds. Marvis overtreft het traditionele concept van tandpasta. Het is een wereld die tegelijk actueel en nieuwsgierig is, openstaat voor nieuwe dingen: het verandert eenvoudige gebaren van het alledaagse in een moment van puur plezier.

Dit was het uitgangspunt voor het creëren van ironische en ongebruikelijke, maar toch gastvrije en aantrekkelijke smaken, die je boeien in een wervelwind van sensaties. Zeven brouwsels voor een tandpasta die charmeert, zelfs met zijn textuur, extreem compact en aangenaam, en die perfecte bescherming, een onmiskenbaar fris gevoel en een onvergetelijke glimlach biedt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.