NIEUW BIJ EZRA COSMETICS

VANAF NU VERKRIJGBAAR BIJ Ezra Cosmetics Oud-Beijerland
Escentric Molecules

De uitdagende en ongewone geuren van Escentric Molecules zijn een revolutie in de parfumwereld. De parfums Escentric 01 en Molecule 01 zijn uniek omdat er slechts 1 basisingrediënt wordt gebruikt, namelijk Iso E Super, een zoete, fluweelzachte houtnoot.
Waarbij Escentric 01 ook andere noten bevat, en Molecule 01 100% uit Iso E Super bestaat. De 02-, 03- en 04-series zijn gebaseerd op hetzelfde principe, maar dan rond het ingrediënt ambroxan (02; extract van ambergris), vetiveryle acetate (03; laboratoriumvariant van vetiver) en javanol (04; een sandelhout-molecule). Minimalistisch, excentriek en verfijnd.
Speel met deze geuren om je eigen favoriete parfum een persoonlijke twist te geven of combineer Escentric met Molecule voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.