Over Berdoues Collection Grand Crus

De reizen van de Grands Crus Collection
“Om de kostbare ingrediënten te vinden die nodig zijn om deze onderneming te ontwikkelen, hebben onze parfumeurs de hele wereld afgereisd …” Elke Grand Cru drukt één wereldregio uit en biedt een unieke interpretatie van zijn olfactorische identiteit. De allereerste waft roept een reis op, een onderdompeling… De essentie van een land door de suggestieve kracht van een parfum dat de herinnering oproept of de verbeelding prikkelt. Ontdek een lijn eaux de parfum die frisheid, elegantie en verfijning combineert voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar sublieme authentieke emoties … die alleen Grands Crus kan bieden.

Enkelvoudige mengsels
De Grands Crus worden met dezelfde zorg gemaakt als de beste wijnen. Dankzij een langdurige maceratie in de vaten geeft elke Grand Cru zijn karakter, zijn kracht en zijn persoonlijkheid vrij.

GRANDS CRUS
Péng Lái

Een mythische en bloemige geur.
Het verhaal van PÉNG LÁI gaat over het mythische eiland waar de godin van de bloemen, He Xiangu, verbleef. Deze Grand Cru nodigt uit tot dagdromen en onthult een van China’s kostbaarste bloemen, de Osmanthus. De parfumeurs hebben de tijd in de wacht gezet met geurinterpretatie van de Chinese legende.
Deze geur onthult de Chinese Osmanthus, versterkt door een mix van Lao Benzoin en Braziliaanse Tonkaboon.

GRANDS CRUS
Somei Yoshimo

Een delicaat parfum van kersenbloesem
“Somei Yoshino” – Yoshino-kersenboom, roept het land op, de oorsprong van Japan: een uitnodiging tot contemplatie. De parfumeurs hebben een verhaal bedacht dat is gemaakt van tederheid en sereniteit, zoals belichaamd door de bloei van Japanse kersenbomen – een ceremonie die zowel het land als de toeschouwers een genot is. Een delicaat parfum geïnspireerd op kersenbloesems. De Hanami, een viering van Sakura-bloei, nodigt u uit om na te denken. Somei Yoshino is een nobele blend van Shiso uit Japan, Jasmine Sambac uit India en Patchouli uit Indonesië die samensmelten tot een harmonieus uitgebalanceerd bloemenboeket.

GRANDS CRUS
Assam of India

Het subtiele parfum van theebladeren Assam uit India roept de theevlakten van Assam op, in
oordoost-India. De parfumeurs gingen op zoek naar deze zwarte Assam-theebladeren die op zeer lage hoogte – zeeniveau – worden gekweekt en die een uitzonderlijk karakter onthullen dat India weerspiegelt.
Het is het resultaat van de unieke mix van citroen uit Menton, thee uit India en sandelhout uit Mysore. Assam uit India behoudt de natuurlijke elegantie van de theebladeren, maar veredelt de substantie van een Indiase thee tot nieuwe hoogten.

GRANDS CRUS
Hoja de Cuba

Een geur van warme tabak. Het geurspoor van de aroma’s wordt gecombineerd met de
penhartigheid van de oorsprong van deze Grand Cru om de bijzondere schoonheid en zoete geur van Cubaanse tabaksvelden te onthullen. De parfumeurs hebben de wereld afgezocht op zoek naar de meest waardevolle ingrediënten om u alle warmte en sensualiteit van Cuba te onthullen. Het komt tot uiting in de pimentbes uit Jamaica, versterkt door een blend van tabak uit Turkije en vetiver uit Haïti.

GRANDS CRUS
Maasaï Mara

De authenticiteit van een warm, kruidig ​​parfum. Maasaï Mara bevestigt royaal zijn persoonlijkheid en nodigt u uit om de ongerepte natuur te ontdekken. Geproduceerd door een kruidige blend met
subtiele honingachtige tonen, kapselen onze parfumeurs een reis naar het hart van de ongetemde
Massai Mara-landen in Afrika.

GRANDS CRUS
Selva do Brazil

De eenvoud van een botanisch parfum van het Portugese ‘selva do Brasil’ of ‘bos van Brazilië’, roept het het Amazonewoud op dat luxe, warmte en vocht biedt. De parfumeurs hebben de “selva” opnieuw uitgevonden door een droge, onnavolgbare groene noot te versmelten die zijn oorspronkelijke, gedurfde karakter onthult. Deze Grand Cru onthult een origineel en onwerkelijk karakter. Een zachte douche valt uit de lucht om langzaam langs de huid te schuren, in een moment van frisheid en lichtheid. Dit parfum, eengeweldige blend van ver, laat een sublieme en harmonieuze geur achter. Petitgrain uit Paraguay, tonkaboon uit Brazilië en Gaiac-hout uit Argentinië komen samen om een ​​timbre te creëren dat zowel levendig als pittig is, zoals het sap dat in het hart van de “selva’s” -bomen stroomt.

GRANDS CRUS
Vânira Moorea

Een exotisch, zonovergoten parfum.
Het exotisme van de eilanden in een glazen fles. De parfumeurs begeleiden ons naar de landen van Polynesië, door een wilde, vlezige vanille te creëren met heerlijk verslavende tonen. Vânira Moorea ontsluit een wulpse, sensuele parfum subtiel vermengd met vanille uit Tahiti, sinaasappel uit Brazilië en petitgrain uit Paraguay


GRANDS CRUS
Arz El-Rab

De natuurlijke elegantie van hout – sober en authentiek Uit het Arabisch: أرز الربّ Arz el-Rab of ‘Cedars of Gods Forest’ van de berg Libanon, roept het het land en de oorsprong van Libanon op.
De parfumeurs nodigen je uit om te reizen, met een subtiele compositie die de kracht, elegantie en legendes van de Oriënt onthult. Gember uit China, iris uit Marokko en ceder uit Virginia brengen het beste van hun persoonlijkheid naar boven en versmelten tot een diepe, intense neus.

GRANDS CRUS
Oud Al Sahraa

Een mantel van oudhouten geur
Uit het Arabisch: “Oud Al Sahraa” of “Oud van de woestijn”, de naam roept het land en de oorsprong van de Oriënt op.
Oud Al Sahraa ontplooit een karaktervolle blend waarbij een combinatie van mandarijn uit Italië, mirre uit Namibië en oud hout uit Maleisië een krachtig, betoverend boeket vrijgeeft.

GRANDS CRUS
Scorza Di Sicilia

Een zoete citrusgeur Van de Italiaanse “Scorza di Sicilia” of “Siciliaanse schors” roept het de randende landen van Italië op. De parfumeurs hebben de wereld afgezocht op zoek naar de “Scorza” -schors die royaal zijn sprankelende karakter bevestigt om de heldere, zachte zoetheid van een zonovergoten vrucht te onthullen. ‘Scorza’ schors draagt ​​authenticiteit als een erfenis in zich. Een wonderbaarlijke alchemie tussenvrijgevigheid van de aarde, overvloed van de zon en schaarste van regen. De unieke essentie van deze citrusvruchten heeft Scorza Di Sicilia geïnspireerd.
Wanneer de Calabrische citron samenkomt met Virginian Cedar en Vetiver uit Indonesië, geeft de resulterende alliantie een intens parfum vrij dat wordt gedomineerd door citrustonen.

GRANDS CRUS
Azure Rivièra

Een verslavende en aquatische geur.
De parfumeurs onthullen een reis in het hart van de Franse Rivièra. Deze Grand Cru zal fris en vol verrassingen zijn dankzij een blend die bestaat uit een bloemenboeket en bovenal een maritieme persoonlijkheid die het meest verslavend is. Wanneer de spray van de Middellandse Zee brutaal vermengt met de zachtheid van de witte bloemen, onthult Frankrijk zich en straalt het! Jean-Marie Santantoni creëerde deze frisse en zonnige geur als eerbetoon aan de verrassende en unieke landschappen van de Franse Rivièra